Dacia predstavlja

Potpuno novi Dacia Sandero Stepway

Moderan i robustan crossover

Impresivna silueta, fluidne vodoravne linije, novi markirani LED osvjetljenje u obliku slova Y i veliki razmak od tla ... Potpuno novi Sandero Stepway otkriva potpuno preuređeni dizajn istodobno potvrđujući svoj stil crossovera.

Jednostavno iskustvo sa svestranim funkcijama

UDOBNOST I PRILAGODLJIVOST: Opremljen pametnim značajkama
Putujte u najboljim mogućim uvjetima svaki dan. Moderna oprema dizajnirana je da vam olakša život na potpuno novom Sandero Stepwayu: handsfree kartica, središnji naslon za ruke s prostorom za pohranu i elektronička parkirna kočnica.

Vrijeme je za praznike! Zahvaljujući velikom razmaku od tla, s lakoćom se možete nositi s različitim vrstama cesta. Nosite li puno kad putujete? Iskoristite još prostraniji, modularni prtljažnik sa preklopljenim stražnjim sjedištem na klupi i osvojite prostor svojim višenamjenskim modularnim krovnim rešetkama.
SISTEMI POMOĆI VOZAČU I SIGURNOST
Budite korak ispred s našim sistemima za pomoć vozaču dizajniranim da vas zaštite tokom cijelog putovanja: sistem aktivnog kočenja u nuždi (AEBS)
E-call (automatski poziv u nuždi)
Prednji i stražnji parking senzroi i stražnja parkirna kamera
Upozorenje na slijepo točku
Pomoć pri kretanju uzbrdo
Elektronička parkirna kočnica
Tempomat - ograničenje brzine
Električni servo upravljač
MULTIMEDIJA Suvremena tehnologija
Dođite do svih potrebnih informacija ne skidajući pogled s ceste. Upotrijebite veliki središnji ekran od 8 inča da zrcalite svoj pametni telefon za multimedijski sistem Media Nav, kompatibilan s Android Auto ™ i Apple CarPlay ™. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Jednostavno povežite svoj pametni telefon koristeći Bluetooth® vezu ili utičnicu i USB utičnice.

Jeste li spremni krenuti na put s potpuno novim vozilom Dacia Sandero Stepway?