Dacia predstavlja

Potpuno novi Dacia Logan

Moderna porodična limuzina

Potpuno novi Logan otkriva potpuno preuređeni dizajn svojom modernom siluetom i preuređenim prednjim dijelom, istaknut novim potpisom marke u obliku slova Y s LED svjetlima. Limuzina se može pohvaliti praktičnom opremom, modularnim prtljažnikom i jednim od najprostranijih interijera u svojoj kategoriji, što znači da će cijela porodica uživati u najboljem mogućem putničkom iskustvu.

Jeste li spremni krenuti na put s potpuno novim vozilom Dacia Logan?

UDOBNOST I PRILAGODLJIV IZGLED Posmatrajte širu sliku!
Putujte u najboljim mogućim uvjetima s opremom koja vam olakšava svakodnevni život. Ergonomska armaturna ploča, središnji naslon za ruku s odlaganjem u kombinaciji s elektroničkom parkirnom kočnicom, novi servo upravljač, podešavanja vozačevog sjedala, automatski klima uređaj i kartica bez ruku itd.
Spremni za praznike! Potpuno novi Logan prilagođen je potrebama cijele obitelji sa svojim potpuno udobnim putničkim prostorom, stražnjim stolovima s držačem za čašu i prostranom automatskom otvaranju prtljažnika. Treba više prostora? Preklopite sjedalo klupe i uživajte u još više prostora za utovar koji je lako organizirati s njegova četiri modularna organizatora prtljažnika.
SISTEMI POMOĆI VOZAČU I SIGURNOST Sve je tu za vas!
Budite korak ispred s našim sistemima za pomoć vozaču dizajniranim da vas zaštite tokom cijelog putovanja: sistem aktivnog kočenja u nuždi (AEBS)
E-call (automatski poziv u nuždi)
Prednji i stražnji parking senzroi i stražnja parkirna kamera
Upozorenje na slijepo točku
Pomoć pri kretanju uzbrdo
Elektronička parkirna kočnica
Tempomat - ograničenje brzine
Električni servo upravljač
MULTIMEDIJA Suvremena tehnologija
Dođite do svih potrebnih informacija ne skidajući pogled s ceste. Upotrijebite veliki središnji ekran od 8 inča da zrcalite svoj pametni telefon za multimedijski sistem Media Nav, kompatibilan s Android Auto ™ i Apple CarPlay ™. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Jednostavno povežite svoj pametni telefon koristeći Bluetooth® vezu ili utičnicu i USB utičnice.

Jeste li spremni krenuti na put s potpuno novim vozilom Dacia Logan?