NOVI DACIA DUSTER

DIMENZIJE I MOTORI

DIMENZIJE

SUV SA SAVRŠENIM DIMENZIJAMA

Novi Dacia Duster

Dacia Duster detaljnije


MOTORI NOVOG DACIA DUSTERA

ŠIROK IZBOR ZA SVE VAŠE POTREBE
LPG
ECO-G 100
ECO-G: uštede 

Nova Dacia Duster dostupna je s Dacia dvogorivim benzinskim i LPG motorom: ECO-G. Integriran kako je vozilo napravljeno, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću, ekološki prihvatljiviju alternativu. S ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva, a istovremeno smanjiti i emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za korištenje, ima 2 spremnika za gorivo - jedan za benzin i jedan LPG - i značajno proširuje domet vožnje vašeg novog Dacia Dustera. Sa svojim turbopunjačem i 100 KS, vaš ECO-G motor kombinira uštedu s užitkom.
BENZIN
Uz benzinske motore opremljene filterom za čestice i ispunjavanje novih Euro6 standarda, nova Dacia Duster kombinira udobnost vožnje s većim poštovanjem prema okolišu. S njihovim zupčastim remenima ostvarujete uštede na budžetu za rutinsko održavanje. Tako pametan!
TCe 90
Mirni svaki dan 

Ovaj 3-cilindrični turbo motor od 90 KS najnovije generacije pruža ekološki prihvatljivije, uglađenije i dinamičnije iskustvo vožnje. Dostupan u pogonu na 2 kotača sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.
TCe 130
Svestranost i performanse 

Potpomognut okretnim momentom od 240 Nm, ovaj 4-cilindrični motor s turbopunjačem od 130 KS, daje vam kontroliranu potrošnju goriva uz brzu i glatku vožnju. Dostupan u pogonu na 2 kotača, opremljen je ručnim 6-stupanjskim mjenjačem.
TCe 150 4x4
Užitak u vožnji po bilo kojem terenu

 Ovaj 4-cilindrični turbo motor od 150 KS stvara 250 Nm okretnog momenta kako bi pružio užitak u vožnji i performanse. Dostupan u pogonu na 4 kotača s ručnim mjenjačem. Čak i kada se vozi izvan utabanih staza!
TCe 150 EDC
Užitak i udobnost u vožnji 

U svojoj verziji s pogonom na 2 kotača, ovaj 4-cilindarski turbo motor od 150 KS sada je dostupan sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Vrhunska glatka, zabavna izvedba tijekom vašeg putovanja.
DIZEL
dCi 115
Učinkovitost i svestranost 

Uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, ovaj 4-cilindarski motor s turbopunjačem dostupan je u pogonu na 2 ili 4 kotača. Kombinira snagu i svestranost kako bi vam pomogao kontrolirati potrošnju goriva. Čak i na dugim putovanjima!

zaliha novih vozila

izaberi i odvezi


OTKRIJTE OSTALE DACIA MODELE

Dacia Duster
Sandero Stepway