Duster na trci Trophée AndrosOtkrijte marku Dacia


Alain Prost za upravljačem trkačkog automobila DACIA Duster na trci Trophée Andros

Dacia, marka Grupe Renault, kreće u pohod na Trophée Andros, slavnu trku na ledu. Marka koja je priznata zbog svojih vozila sa izvrsnim odnosom karakteristika i cijene, ostaje verna samoj sebi krećući u neočekivani izazov: sportsko takmičenje na ledu.

Alain Prost će biti za upravljačem trkačkog automobila Dacia Duster. Alain Prost je izabrao Daciju zbog njenih vrijednosti poput jednostavnosti, efikasnosti i robusnosti. «Oduševljen sam što se mogu takmičiti s Dacijom Duster. Radi se o novom vozilu i ponosan sam što mogu da učestvujem u njegovoj promociji u netipičnom okruženju kao što je Trophée Andros. Na trci se oslanjamo na Renault Sport Technologies i uveren sam u mogućnosti i pouzdanost vozila, što najavljuje jednu lepu sezonu!», objašnjava Alain Prost.

Tom prilikom Dacia predstavlja ime i linije Dustera, šestog modela Marke. To robusno i pouzdano terensko vozilo namjenjeno je kupcima širom svijeta kojima je potrebno dostupno terensko vozilo za svakodnevnu upotrebu.

Trophée Andros je netipično takmičenje u automobilskom svijetu
jer ograničava skupa i složena tehnološka rješenja, a naglašava efikasnost vozila i vozača. Dacia je marka koja voli da krši pravila nudeći nov način korišćenja automobila: za dobijeno plaćate pristupačnu odgovarajuću cijenu.


Duster

na trci Trophée Andros!